пʼятниця, 23 листопада 2007 13:19

Тайгер Вудс зруйнував свій особняк в стилі хай-тек (ФОТО)

Гольфіст Тайгер Вудс зніс свій розкішний будинок через два роки після покупки, повідомляє Daily Telegraph.

Він вважається "найдорожчим" спортсменом в світі: його заробітки перевищують доходи навіть таких іменитих колег, як, Девід Бекхем і Оскар дела Хойя. За підрахунками журналу Форбс статки гольфіста наближаються до одного мільярда доларів.

Близько двох років тому Вудс вирішив злегка розщедритися і придбав особняк в стилі хай-тек, оснащений новітніми системами "розумного будинку". А разом з ним ще три обширні прибудови, два басейни, тенісний корт, волейбольний майданчик і поле для міні-гольфу. Розташована вся ця краса на острові Юпітера - райському куточку штату Флоріда, уподобаному не однією світовою зіркою.

Але не дивлячись на всі очевидні принади цього об"єкту, рука Вудса не здригнулася знищити і будинок, і всі прилеглі до нього споруди. На ділянці, що звільнилася, з"явиться будинок по персональному дизайну для Вудса загальною площею більше 3 000 кв. метрів. На першому поверсі розташується обширна галерея і вітальня, на другому - величезна спальня з двома ваннами - жіночою і чоловічою. У підвалі будуть обладнані винний льох, кінотетар та ігрові кімнати.

З"являться на ділянці й інші споруди - сарай для човнів, тренувальний зал для гольфу, гараж на три машини і гостьовий котедж. До того ж, капризний гольфіст вирішив наново відбудувати тенісний корт і басейн, а також обзавестися тренажерним залом, біговою доріжкою, невеликим полем для гольфу і двома бухтами - треба ж кудись ставити свою яхту за 20 мільйонів доларів.

Від цікавих очей Вудса і його сімейство захищатимуть декілька сотень дерев, які пересадили спеціально за бажанням власника землі. З його ж легкої руки будівельникам довелося сильно поміняти ландшафт ділянки - у такий спосіб Вудс вирішив забезпечити собі максимальний спокій і самоту.

З чуток, цей проект обійшовся Вудсу в $18-20 мільйонів - досить скромну суму для багатія такого рівня. Будівництво повинне закінчитися через півтора роки.

Зараз ви читаєте новину «Тайгер Вудс зруйнував свій особняк в стилі хай-тек (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі