понеділок, 12 липня 2010 10:06

Син бен Ладена з"їхав із глузду і чує голос батька

Син бен Ладена з"їхав із глузду і чує голос батька

Син глави "Аль-Каїди" Усами бен Ладена, 29-річний Омар був госпіталізований з діагнозом "шизофренія". Він скаржиться на те, що почав чути у своїй голові голос батька.

Дружина Омара Зейна ас-Сабах спростовує діагноз чоловіка, і заявляє, що її чоловік отримує стаціонарне медикаментозне лікування - він приймає антидепресанти, призначені для лікування депресивної стадії маніакально-депресивного психозу.

Зейна ель-Сабах висловила надію на те, що той швидко поправиться. Вона повідомила, що вони більше не живуть разом.

"Я більше не можу це витримувати. Я попросила його про розлучення", - заявила вона декількома днями раніше.

Зейна ас-Сабах стверджувала, що родина її чоловіка "психологічно зломлена", і розповіла, наскільки важко бути родичкою лідера міжнародного терору. Саме ці труднощі й привели її до рішення подати на розлучення, незважаючи на те, що Зейна "любить свого чоловіка всім серцем".

Ас-Сабах звинувачує Усаму бен Ладена в тому, що вибраний ним "джихадистський спосіб життя" у печерах Афганістану приніс його родині безліч психологічних проблем. За її словами, Омар любить батька, але в той же час ненавидить його.

Омар неодноразово заявляв, що не розділяє ідеологію лідера "Аль-Каїди", однак не хоче, щоб стосовно батька застосовувалося фізичне насильство.

Він описує стиль відносин у своїй родині як "строгий, позбавлений емоцій", і згадує про те, як дітей карали за "занадто широку посмішку". У той же час, він уникає вживання слова "жорстокий", розповідаючи про свого батька.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Син бен Ладена з"їхав із глузду і чує голос батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі