вівторок, 02 вересня 2008 13:12

Швейцарець продав колекціонерові тату на своїй спині за $ 219 тис

Молодий швейцарець за 150 тисяч євро продав зроблене на його спині татуювання німецькому колекціонерові, повідомила представник галереї DePuryetLuxembourg в Цюріху Ютта Нексдорф, яка виступила організатором операції, повідомляє РІА "Новости" .

За контрактом новий власник татуювання отримує право експонувати його перед публікою (разом з носієм) три рази на рік. Крім того, після смерті швейцарця татуювання повинна бути "відокремлена" і передана власникові, сказала Нексдорф в інтерв"ю агентству FrancePress. Також господар "витвору мистецтва" отримує право перепродувати його або передати в спадок, як і будь-яке інше майно.

Татуювання, яке виконане на спині 31-річного музиканта з Цюріха Тіма Штайнера, є достатньо складним малюнком: Мадонна, що повстає з черепа. Для нанесення його на тіло було потрібно близько 35 годин роботи татуювальників. Вперше татуювання експонуватиметься в Сінгапурі і Китаї вже наступного тижня.

Автором малюнка став бельгійський художник Вім Дельвой, що раніше прославився своєю роботою "Клоака", - спорудженою в середньовічному бельгійському місті Генте складною конструкцією, яка повністю імітує роботу людського травного тракту. Творець годує своє творіння обідами, які проходять через спеціальну м"ясорубку, потрапляють в штучний шлунок і через декілька годин вивалюються з іншого кінця машини у великий горщик.

Зараз ви читаєте новину «Швейцарець продав колекціонерові тату на своїй спині за $ 219 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі