середа, 06 лютого 2008 19:24

Судово-медична експертиза встановила причину смерті актора Хіта Леджера (ФОТО)

 
Голлівудський актор Хіт Леджер помер від "випадкового передозування прописаних лікарем ліків", зокрема заспокійливих, снодійних і антидепресантів, передає AP з посиланням на результати судово-медичної експертизи.

"Смерть Хіта Леджера настала в результаті гострої інтоксикації, викликаної спільною дією оксикодона, гідрокодона, діазепаму, темазепаму, алпразоламу та доксиламіну", - повідомила представник Нью-Йоркського офісу патологоанатома Елен Боракоув.

Вона пояснила, що це родові назви заспокійливих ліків Оксиконтін, антидепресантів Валіум і Ксанакс, а також снодійних Ресторіл та Юнісом. Гідрокодон - заспокійливий засіб, який лікарі часто прописують пацієнтам.

Нагадаємо, 28-річний Леджер був знайдений мертвим 22 січня в квартирі на Манхеттені. Тіло виявила прибиральниця, яка якийсь час стукала в двері спальні, щоб розбудити актора, до якого прийшов масажист.

Прибулі на місце трагедії поліцейські не виявили слідів насильства. Поряд з ліжком лежали снодійні і заспокійливі пігулки. Крім того, поліцейські знайшли в квартирі згорнуту в трубочку двадцятидоларову купюру, які іноді використовують для вживання наркотиків, але заборонених речовин в квартирі не було. Банкнота була відправлена на експертизу, і слідів наркотиків на ній не виявили.

Розтин, проведений наступного дня, не допоміг виявити причину смерті, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Судово-медична експертиза встановила причину смерті актора Хіта Леджера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі