понеділок, 22 липня 2013 14:45

Суд виніс рішення щодо хулігана, який розчавив яйце на плечі Комаровського

Суд виніс рішення щодо хулігана, який розчавив яйце на плечі Комаровського
Фото: TVN24

Суд у Луцьку засудив молодого чоловіка, що роздавив яйце на плечі у президента Польщі Броніслава Коморовського, до року обмеження волі з випробувальним терміном в один рік. Про це повідомляє управління МВС у Волинській області.

За повідомленням, хлопця звинувачували у хуліганстві. Глава польської держави 14 липня відвідував Луцьк, де разом із представниками української влади взяв участь у заходах з нагоди 70-ї річниці Волинської трагедії. Після меси в костьолі святих Петра і Павла в Луцьку молодий чоловік підійшов до Коморовського і поплескав його по плечу, після чого на піджаку польського президента залишилося розчавлене яйце.

Міліція одразу ж затримала підозрюваного, яким виявився 21-річний житель Запорізької області. Того ж дня чоловіка випустили з райвідділу міліції. На період слідства йому обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Коморовський відмовився коментувати інцидент.

Зараз ви читаєте новину «Суд виніс рішення щодо хулігана, який розчавив яйце на плечі Комаровського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі