середа, 08 червня 2016 03:16

Стало відомо, у скільки обійдеться Україні підготовка та проведення Євробачення

Стало відомо, у скільки обійдеться Україні підготовка та проведення Євробачення
Фото: patrioty.org.ua

Стало відомо, у скільки обійдеться Україні проведення "Євробачення-2017".

Європейський мовний союз оцінив вартість підготовки та проведення "Євробачення" в Україні в 15 млн євро. Про це заявив Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія, передає Inforesist.

"Європейський мовний союз, який володіє цим конкурсом, відправив уже фінансові гарантії, і там звучить цифра 15 млн євро", — сказав Аласанія.

Він уточнив, що ця оцінка не є остаточною, але телекомпанія вже має намір представити ці дані кабінету міністрів на розгляд. За словами гендиректора, Європейський мовний союз може частково компенсувати витрати на конкурс після його проведення.

Нагадаємо, 14 травня відбувся фінал конкурсу "Євробачення-2016", в якому перемогла українська співачка Джамала з піснею "1944", присвяченій депортації кримських татар при Сталіні. За умовами конкурсу, право проводити його в наступному році перейшло до країні-переможниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Символом Євробачення 2017 може стати Петриківський розпис.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, у скільки обійдеться Україні підготовка та проведення Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі