понеділок, 21 квітня 2008 16:53

Стала відома виконавиця головної жіночої ролі в "Термінаторі-4"

Актриса Мун Бладгуд веде переговори стосовно головної жіночої ролі в четвертій частині фільму "Термінатор". Серед її попередніх робіт - зйомки в маловідомому серіалі телекомпанії NBC.

Бладгуд, яка також знімається в екранізації популярної комп"ютерної гри "Вуличний боєць" (Street Fighter), зіграє в стрічці режисера Макджі "Термінатор-4: Майбутнє починається" разом з Крістіаном Бейлом, Семом Вортінгтоном та Антоном Єльчіним. Реліз картини компанії Warner Bros. намічений на 22 травня 2009 року.

Бладгуд зіграє члена опору, який очолює головний герой Джон Коннор (Крістіан Бейл), який б"ється проти комп"ютерної мережі Skynet, що за допомогою роботів влаштувала ядерний апокаліпсис і винищила велику частину людства.

Продюсерами картини виступлять керівники компанія Halcyon, що придбала права на екранізацію продовження "Термінатора", Віктор Кубісек і Дерек Андерсон. Сценарій до четвертого фільму написали автори третього - Джон Бранкато і Майкл Ферріс.

Перший "Термінатор" був знятий в 1984 році. По сюжету в минуле відправляється робот з метою убити Сару Коннор, мати майбутнього лідера опору, якому належить очолити боротьбу людей проти машин.

У подальших серіях син Сари, якого зіграв Едвард Фурлонг у фільмі 1991 року "Термінатор-2: Судний день", а потім Нік Сталь в картині "Термінатор-3: Повстання машин", починає грати все більш значущу роль. Відзначимо, три перші частини "Термінатора" заробили більше 1 млрд доларів по всьому світу. Остання серія - "Термінатор-3" - принесла своїм творцям 433 млн, передає Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома виконавиця головної жіночої ролі в "Термінаторі-4"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі