пʼятниця, 02 травня 2008 11:39

США дорікнули арабським державам скупістю

США дорікнули арабським державам скупістю

Держсекретар США Кондоліза Райс дорікнула низці арабських держав у тому, що вони не перерахували обіцяні кошти Палестинській автономії, повідомляє британська телерадіокорпораціяБі-бі-сі.

"Виступаючи в Лондоні перед зустріччю посередників з врегулювання близькосхідного конфлікту, Райс заявила, що багато арабських держав, що мають в своєму розпорядженні ресурси, не виконали своїх обіцянок по відношенню до палестинців", - мовиться в повідомленні.

"Низка арабських держав у змозі перераховувати більше грошей в допомогу палестинцям", - цитує К.Райс британське інформагентство, відзначаючи, що держсекретар не уточнила, які саме країни вона має на увазі.

За словами офіційних представників США, значущу фінансову допомогу Палестинській автономії надали поки лише Саудівська Аравія, Об"єднані Арабські Емірати і Алжир.

В п"ятницю в Лондоні К.Райс візьме участь в засіданні "квартету" з врегулювання палестино-ізраїльського конфлікту (Росія, США, Євросоюз, ООН).

Того ж дня у складі американської делегації К.Райс зустрінеться з міністрами закордонних справ Великобританії, Франції, Німеччини, Росії і Китаю, які обговорять ситуацію навколо ядерної програми Ірану, наголошується в повідомленні, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «США дорікнули арабським державам скупістю ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі