понеділок, 19 листопада 2007 09:42

Spice Girls дали перший живий концерт після возз"єднання

Група Spice Girls дала свій перший живий концерт після возз"єднання влітку цього року на щорічному фешн-шоу фірми Victoria Secret у Лос-Анджелесі. Британський колектив виконав у голлівудському кінотеатрі Kodak дві пісні - новий сингл Headlines і композицію 1998 року Stop.

Джері Холлівел заявила, що їх поява на заході стала "хорошою розминкою" перед світовим турне, що стартує в грудні в Канаді. За кулісами співачка пообіцяла, що концерти будуть "повні драматизму".

Ема Бантон додала, що під час концертів група має намір виконати багато старих хітів. Аудиторія вітала Бантон, Холлівел, Вікторію Бекхем, Мелані Чисхолм і Мелані Браун, що з"явилися на сцені в костюмах, стилізованих під військову форму часів другої світової війни і солдатських пілотках.

Окрім Spicе Girls, на концерті головного виробника жіночої нижньої білизни в світі виступав член групи Black Eyed Peas Уїльям, його виступ замінив реп-зірку Кені Уеста, що відмовився взяти участь в заході у зв"язку із смертю своєї матері. 16 листопада The Spice Girls повинні виступити в Лос-Анджелесі на благодійному вечері каналу ВВС One - Children in Need, повідомляє  ВВС.

Зараз ви читаєте новину «Spice Girls дали перший живий концерт після возз"єднання ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі