четвер, 06 червня 2019 18:45

Соромно за державу - батько Катерини Гандзюк прокоментував вирок убивцям

Соромно за державу - батько Катерини Гандзюк прокоментував вирок убивцям
Віктор Гандзюк розповів, як проходили судові засідання. Фото: Facebook

Батько вбитої Катерини Гандзюк Віктор прокоментував вирок убивцям.

"Боляче, гидко, соромно перед світлою пам'яттю Каті. Соромно за державу. На оголошення вироку не поїхав. Не зміг себе примусити", - написав він у Facebook.

Віктор Гандзюк написав, як проходили засідання.

"Нахабний Грабчук, ситий, веселий, активний. Глянувши на нього, одразу впізнаю його. Це він стояв за кілька днів до нападу біля нашого під'їзду з пакетом, це з нього ми рисували фоторобот. Тоді борода та насунута на очі кепка його зістарили. І він мене впізнає. Весь час старається зазирнути мені в очі із зухвалою глузливою усмішкою, типу - старий дурень, надурив я тебе і тоді, і тепер. Роздратований Торбін, на питання відповідає ніби робить всім послугу, періодично грубить судді, всі його заспокоюють. Не може згадати рік народження двох своїх дітей. Торбін та Нрабчук в клітці періодично розмовляють та сміються, демонстративно їдять шоколад, п'ють коку", - описує Гандзюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організатор нападу на Гандзюк визнав себе винним

Вбивці спочатку хотіли переламати Катерині Гандзюк кістки рук та ніг. Потім вирішили облити кислотою.

"Угода. Прокуратура торгується з вбивцями, як на східному базарі. Ти мені, я тобі. Кажуть, так дозволяє закон. В обмін на частину інформації та признання вини - зміна статті звинувачення, а отже і зменшення термінів ув'язнення", - повідомив чоловік.

Вбивцям громадської діячки Катерини Гандзюк винесли вирок. Координатора нападу Сергія Торбіна засудили до 6 років і 6 місяців позбавлення волі. Нападника Микиту Грабчука - до 6 років.

Зараз ви читаєте новину «Соромно за державу - батько Катерини Гандзюк прокоментував вирок убивцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі