понеділок, 03 червня 2019 21:51

Організатор нападу на Гандзюк визнав себе винним

Організатор нападу на Гандзюк визнав себе винним
Торбін погодився на покарання у вигляді 6 років і 6 місяців позбавлення волі. Фото: "День"

Організатор нападу на активістку Катерину Гандзюк Сергій Торбін визнав себе винним і пішов на угоду зі слідством.

Це сталося на судовому засіданні Покровського районного суду Дніпропетровської області під головуванням Олени Чорної, на якому перебували адвокати п'ятьох затриманих у цій справі та самі затримані, захисник очільника Херсонської облради Владислава Мангера, а також батько загиблої активістки Віктор Гандзюк, передає Укрінформ.

Торбін визнав себе винним за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або спричинило смерть потерпілого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу Гандзюк передали до суду Дніпропетровської області

Також Торбін погодився на покарання у вигляді 6 років і 6 місяців позбавлення волі.

Катерина Гандзюк була радницею міського голови Херсона, виконувала обов'язки керуючої справами виконкому. 31 липня торік на неї напали біля її будинку. Невідомий вилив на жінку літр сірчаної кислоти. Отримала хімічні опіки понад 30% тіла — голови, обличчя, лівої руки й ноги, передньої частини грудної клітки, лівого ока. Перенесла 14 операцій. Після трьох місяців лікування померла.

Зараз ви читаєте новину «Організатор нападу на Гандзюк визнав себе винним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі