четвер, 13 березня 2008 08:12

Соліст групи "Иванушки" Кирил Андрєєв зламав руку на репетиції (ФОТО)

 
Один з найяскравіших учасників проекту "Цирк", соліст групи "Иванушки" Кирил Андрєєв зламав руку на репетиції номера "Ілюзія".

Через серйозну травму музикантові доведеться піти з проекту.

НП трапилося на ранковому тренуванні. Кирил, як завжди, приїхав в цирк, щоб відрепетирувати перед майбутніми зйомками номер на великому кубі, в який артист провалюється і "зникає" на очах у глядачів.

Музикант вже багато разів репетирував цей номер, хотів лише відточити деякі моменти. Коли він вже стояв на кубі, з вини асистента трапилася накладка. Кирил сперся на стулку, яка була погано закріплена, і звалився з півтораметрової висоти.

- Це було жахливо, - говорить дружина "Иванушки" Лола. - Кирил подзвонив мені і повідомив, що знаходиться в лікарні! Йому тут же наклали гіпс. Але більше всього він переживав не через руку, а через те, що йому тепер доведеться покинути проект.

- У мене гіпс від плеча до кисті, - говорить Кирил. - І в спокійному положенні рука повинна знаходитися мінімум місяць. Я людина терпляча, але можу сказати чесно: біль сильний. Мені укололи знеболююче, і зараз більш-менш пройшло, але потім біль повернеться.

Тепер артист заходить в цирк вже не виступати, а вболівати за колег.

- Виживемо, нічого! І серйозніші були травми! - з оптимізмом жартує "Иванушка". Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Соліст групи "Иванушки" Кирил Андрєєв зламав руку на репетиції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі