вівторок, 18 серпня 2009 10:40

Сьогодні через парад перекриють Хрещатик

Сьогодні через парад перекриють Хрещатик

У вівторок, 18 серпня, на головній вулиці столиці - Хрещатику відбудеться генеральна репетиція параду військ з нагоди 18-ої річниці незалежності України. У зв"язку з цим київська влада розпорядилася з 18:00 до 23:00 перекрити рух всіх видів транспорту на Хрещатику.

Як повідомили в прес-службі Міністерства оборони, раніше під час підготовки до параду було проведено три спільні тренування в пішому строю на злітній смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу "Авіант".

Загальна чисельність особового складу, який буде задіяний в участі в параді військ, демонстраційного показу зразків наземної військової техніки, перевезенні особового складу, проведенні артилерійського салюту і святкових феєрверків, складає більше 4 тисяч військовослужбовців і працівників ЗСУ.

Відмінністю параду військ цього року стане не проїзд колон військової техніки і озброєння, як було минулого року, а її демонстраційний показ. Більше 20 зразків озброєння і військової техніки будуть розміщені на Хрещатику від площі Незалежності до Європейської площі. Вперше киянам і гостям столиці будуть представлені такі новинки вітчизняного оборонно-промислового комплексу, як танк "Оплот", БТР-4 "Тура" і легкоброньований транспортний засіб "Дозор-Б".

Нагадаємо, що 21 серпня також з 18:00 до 23:00 відбудеться репетиція з проходженням піших колон парадних розрахунків. На цей час буде перекрито рух всіх видів транспорту на Хрещатику.

За матеріалом: Ліга

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні через парад перекриють Хрещатик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі