понеділок, 04 березня 2024 21:00

Що зробити цього тижня, аби всю весну купатися у грошах - найцінніші поради астрологині

Що зробити цього тижня, аби всю весну купатися у грошах - найцінніші поради астрологині
Найкращий шопінг вдасться здійснити у понеділок. Оновіть гардероб. Фото: pixabay.com

Тиждень з 4 по 10 березня перевірятиме людей на кмітливість і витривалість. Доведеться швидко приймати рішення і плисти проти течії. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відкладіть покупку авто і початок курсів водіння, - говорить астрологиня. - Втрачатимете інтерес до справ, за які взялися в лютому. Не ведіться на рекламні пропозиції. Збережіть заощадження недоторканими. Вони знадобляться вам незабаром. Найкращий шопінг вдасться здійснити у понеділок. Оновіть гардероб. Змінювати місце проживання не варто, як і шукати нового партнера. Присвятіть ці дні роботі, яку розпочали нещодавно. Це допоможе вам знайти вихід із найскладніших головоломок та збільшити заробітки. Вдало піде торгівля. У вівторок і п'ятницю виставляйте на продаж речі, яких бажаєте позбутися. Звільните простір і заробите вдосталь. Це варто зробити цього тижня, аби всю весну купатися у грошах".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не замикайтеся у чотирьох стінах. Не втрачайте віру у власні сили. Робити добро може кожен. Задонатьте частину заробітків на армію, купіть харчі для літнього сусіда, який не може сам дістатися до аптеки чи магазину. Погодуйте безпритульну тварину.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Життя нагадуватиме пригодницький фільм. Легше цей період переживуть ті, хто має надійну підтримку та заощадження. Не допускайте азарту. Ігрові автомати і лотереї можуть спустошити кишеню.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Коли здається, що весь світ проти вас, озирніться навколо та обійміть найдорожчих. Рідні не залишать вас сам на сам із проблемами. Цінуйте людей, які люблять вас за будь-яких обставин. Здолати безсоння допоможе вечірня прогулянка.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зміна погодних умов псуватиме настрій і самопочуття. Хотітиметься сонця і тепла. Налягайте на вітаміни. Збагатіть раціон овочевими та фруктовими салатами.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Місяць розпочнеться краще, ніж ви розраховували. За тиждень намагайтеся переробити все, що плануєте встигнути у березні. Далі робота піде туго. Залишайтеся терплячими. Будьте уважні в розмовах із коханими. Стережіться конфліктів у понеділок. Аби залагодити їх, вам знадобиться чимало часу.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Заробітки знижуються. Марно щосили боротися за додаткову копійку. Фінансовий ризик не буде виправданий. Старт нового бізнесу відкладіть на квітень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передбачатимете майбутнє і читатимете чужі думки - які три знаки відкриють у собі схильність до надздібностей

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Перша половина місяця буде виснажливою. Не хапайтеся одразу за все. Уникайте покупки землі та нерухомості, утримайтеся від застави. Почуватиметеся виснаженими. Покращити самопочуття допоможе сон і здорове харчування.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вам нагадають про старий борг. Віддавайте те, що позичили. Будьте щедрими на компліменти. Це допомагатиме під час переговорів. Не поспішайте освідчуватися в коханні новим знайомим. Серед них не буде гідної пари.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Постійно перебуватимете у стані тривоги. Вас ігноруватимуть і підставлятимуть. Ні на кого буде покластися. Після 6 березня все стане на свої місця. У сім'ї пануватиме мир і злагода.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Оформлення документів і придбання нерухомості відкладіть на другу половину місяця. Інакше зберігати фінансову самостійність буде важко. Доведеться звертатися по допомогу до знайомих.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Навчання вимагатиме додаткових зусиль. Після 10 березня справи підуть краще. Шокуватимуть плітки. Не піддавайтеся паніці. Починати ремонт краще у четвер. Придбання побутової техніки перенесіть на вихідні.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Дійте впевнено. Більшість проблем, які спіткають інших, вас оминатимуть. Кохані зароблятимуть більше за вас. Не слід мірятися гаманцями і через це з'ясовувати стосунки. Порадійте їхнім успіхам.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на березень. Вона назвала знаки, до чиєї кишені гроші потечуть рікою.

Зараз ви читаєте новину «Що зробити цього тижня, аби всю весну купатися у грошах - найцінніші поради астрологині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі