вівторок, 06 вересня 2022 06:00

Що робити з доларами і коли чекати позитивних змін в особистому житті – гороскоп на 6 вересня

Що робити з доларами і коли чекати позитивних змін в особистому житті – гороскоп на 6 вересня
Якщо плануєте покупки, скористайтеся гривневими заощадженнями. Фото: pixabay.com

6 вересня на проблеми дивіться крізь пальці. Скоро вони вирішаться без вашого втручання. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вівторок – день фінансового успіху, – говорить астрологиня. – Ніщо не стоятиме на перешкоді. Дійте сміливо. Зовнішні обставини сприятимуть збагаченню. Не варто обмінювати долари та євро. Ці операції не будуть вигідні. Якщо плануєте покупки, скористайтеся гривневими заощадженнями. Допоможіть своєму щастю знайти дорогу до вас. Зареєструйтеся на сайті знайомств. До кінця тижня чекайте позитивних змін в особистому житті. Знизиться гострота зору. Це тимчасове явище. Частіше давайте очам відпочинок. Не час підбирати окуляри та лінзи".

Овен

Відкладіть переїзд від родини. Скоро доведеться повернутися у батьківський дім. Легко даватимуться іноземні мови. Варто записуватися на курси і наймати репетиторів.

Телець

Читайте більше нових книжок. Якщо не встигаєте, обирайте аудіоверсії. Це допоможе відволіктися від думок про війну і знайти відповіді на чимало питань.

Близнюки

Не позичайте гроші, навіть під розписку. Згодом доведеться через суд вибивати те, що належало вам.

Рак

Вам хотітиметься всього та одразу. Але поєднувати роботу та сімейне життя буде все важче. Якщо хочете повноцінно присвятити себе роботі, не забувайте про помічників. Час знайти няню, яка допомагатиме доглядати дітей.

Лев

Досить обманювати себе. Зізнайтеся собі, хто вам подобається, а з ким стосунки давно зайшли в глухий кут. Не марнуйте часу з людьми, що не достойні вас.

Діва

Утримайтеся від службового роману. Стосунки з колегою швидко вичерпають себе. Але від чуток ще довго очищатимете власне ім'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли чекати "гарненьке" потепління

Терези

Не провокуйте на сварку батьків. Краще переведіть тему чи усамітніться у власній кімнаті. Це особливий час для майбутніх підприємців. Вдалий період, аби купувати авто, відкривати магазин чи салон краси.

Скорпіон

Кишеня швидко спорожніє. Розраховуйте на матеріальну підтримку коханих. Ближчим часом вони будуть вашими спонсорами.

Стрілець

Відгукніться на прохання друзів про допомогу. Але мирити їх із чоловіками чи дружинами не варто. Вони звинуватять вас у своїх проблемах.

Козеріг

У вас закохуватимуться ті, на кого раніше не звертали увагу. Ті, кого полюбите, проігнорують ваші намагання зблизитися.

Водолій

Цінуйте старих друзів. Нові знайомі завдадуть багато клопоту. Не варто купувати телевізори, автомобілі та велосипеди. Хороший період для ремонту. Знайдете талановитих майстрів, які виконають роботу швидко і недорого.

Риби

Можливі збитки через пустощі малечі. Не залишайте без нагляду смартфон чи ноутбук. Гарний заробіток дасть робота в інтернеті.

Вночі 6–8 вересня в Україні, крім Закарпаття та південної частини, на поверхні ґрунту очікуються заморозки.

Зараз ви читаєте новину «Що робити з доларами і коли чекати позитивних змін в особистому житті – гороскоп на 6 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі