пʼятниця, 10 грудня 2010 14:55

Сніжний буран забрав життя чотирьох естонців (ФОТО)

В Естонії через сніжний буран, який триває вже другий день, загинули чотири людини.

Як повідомили в прес-службі рятувального департаменту, в Тартуському (Tartu) повіті в четвер увечері виявили у себе вдома з ознаками переохолодження літнього чоловіка. Його доставили до лікарні, де він помер у п'ятницю вранці.

У Ярваському (Jarva) повіті на автобусній зупинці в п'ятницю була виявлена замерзла жінка похилого віку. У цьому ж повіті зник літній чоловік, який напередодні вийшов з дому. Його пошуки тривають.

На 55 кілометрі шосе Таллінн-Нарва загинув водій застряглого в снігу автомобіля Land Rover. Він вийшов на дорогу і не був помічений в снігу водієм автомобіля, що проїжджав повз.

Сніг і вітер призвели до зриву графіка поїзда Москва-Таллінн. За даними Естонської залізниці, на шляху потяга вітер повалив дерева, а рятувальники через замети не змогли оперативно прийти на допомогу. Поїзд прибуде в Таллінн із запізненням приблизно в 6-7 годин.

Нагадаємо, жертвами негоди стали жителі багатьох країн Європи.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Сніжний буран забрав життя чотирьох естонців (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі