пʼятниця, 01 лютого 2008 15:09

Снігопади завдали Китаю збитків на $7,5 мільярдів

Сильні снігопади що продовжуються три тижні в південному, східному і центральному Китаї завдали країні економічного збитку у розмірі 53,9 мільярдів юанів (7,5 мільярдів доларів), повідомив в п"ятницю на прес-конференції в Пекіні високопоставлений представник міністерства цивільної адміністрації КНР, що займається надзвичайними ситуаціями в країні.

За даними міністерства, найсильніший снігопад за останні 50 років призвів до загибелі 60 людей. 1,8 мільйона людей були евакуйовані з районів, де склалася особливо напружена ситуація. За тими ж даними, обвалилося більше 200 тисяч старих жител і інших споруд, пошкоджено 862 тисячі будівель.

Китайський уряд створив спеціальний командний центр з координації заходів з постачання постраждалих від снігопадів і морозів районів вугіллям, нафтопродуктами, електроенергією, транспортом і наданню допомоги населенню, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Снігопади завдали Китаю збитків на $7,5 мільярдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі