середа, 10 серпня 2016 00:27

Слідство перевіряє зв'язки Шеремета з певними особами в Росії - Геращенко

Слідство перевіряє зв'язки Шеремета з певними особами в Росії - Геращенко
obozrevatel.com

Слідство у справі вбивства журналіста Павла Шеремета вивчає історію його взаємин з певними особами під час проживання в Росії.

Про це на каналі "112 Україна" повідомив нардеп Антон Геращенко.

За його словами, правоохоронці "по крихтах" відновлюють факти з життя журналіста в Росії.

"На сьогоднішній момент розглядається кілька версій, в тому числі, і та версія, що це вбивство зроблено з метою дестабілізації внутрішньополітичної ситуації в Україні. Також розглядається версія про історію взаємин Павла Шеремета з певними особами в Росії. Будемо говорити відверто: він став жити в Україні лише чотири роки тому. Значну частину свого активного життя він прожив у Росії. Тому слідство наразі ретельно відновлює факти його життя в РФ", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Шеремета: поліція розпочала службову перевірку щодо причетності Трояна

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув в Києві вранці 20 липня. У машину невідомі підклали вибухівку. 23 липня його поховали на Північному кладовищі за Мінськом поруч із батьком. Слідство розглядає кілька версій загибелі журналіста. Поки ключовою вважається - помста за професійну діяльність Шеремета.

Зараз ви читаєте новину «Слідство перевіряє зв'язки Шеремета з певними особами в Росії - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі