пʼятниця, 01 лютого 2008 14:47

Скандальний бренд представив чергову розпусну колекцію (ФОТО)
6

Вчора у рамках Тижня високої моди, який проходить вже вдруге у Берліні, була представлена колекція нижньої жіночої білизни з Британії розроблена Agent Provocateur. Коли мова заходить по секс, Agent Provocateur не має рівних.

Розпусні наряди можуть зупинити будь-чиє серце по всьому світу після того, як їх представили у Берліні. На Тижні моди, у цьому різноманітті колекцій і дизайнерів, ще не було нічого подібного.

Зухвалі трусики, жваві китички на сосках і відсутність ліфчиків, представлені у феєричному шоу навколо боксерського рингу протягом Тижня Берлінської Моди, забезпечують нескінченні "удари" для вашого задоволення.

І з наближенням Дня святого Валентина, можливо, саме час задуматися над покупкою чогось подібного для ваших коханих.

Agent Provocateur, скандальний лондонський бренд нижньої білизни, який став синонімом спокуси, насолоди і провокації відчуттів. Проте багато сучасних дівчат вважають одяг Agent Provocateur не зовсім нижньою білизною, а навіть самостійним елементом вихідного гардероба.

Енциклопедичний словник визначає вислів "Agent provocateur" ("агент-провокатор") як "секретний агент, що підбурює до дій, ведучих в пастку". Жінка в мереживній білизні і панчохах з підв"язками - це і є агент-провокатор, мрія кожного чоловіка. Це не теорема, це аксіома, і доказів вона не вимагає.

З цієї точки зору провідний англійський дизайнер жіночої білизни Джо Корре (Joe Corre), син неповторної Вівьен Вествуд (Vivienne Westwood), - безумовно, справжній чарівник і виконавець чоловічих бажань. Адже це він знову ввів в моду всі ці амурні атрибути: корсети, панчохи з підв"язками, еротичні мереживні ліфчики, стринги і інше.


Зараз у Agent Provocateur декілька магазинів в різних країнах світу, власна парфумерна лінія, безліч "зоряних" клієнтів. Їх магазини оформлені в будуарному стилі, а уніформу продавчинь-"стюардес" розробила сама велика мати Джо Корре - Вівьен Вествуд.

За матеріалами thelondonpaper

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Скандальний бренд представив чергову розпусну колекцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі