вівторок, 16 жовтня 2007 08:22

Скандал з розлученням довів Миколу Баскова до лікарні (ФОТО)

Гучний скандал навколо розлучення співака з дружиною підірвав здоров"я Миколи - "золотий голос Росії" був вимушений звернутися по допомогу до медиків. Важко переживаючий розрив з дружиною Світланою Басков ліг в одну з елітних клінік Європи, повідомляє електронна газета "Твой день".

Впродовж тижня лікарі лікували нервову систему російської зірки, та провели повне обстеження організму. Місцеві лікарі прописали йому заспокійливі пігулки і порадили обмежити спілкування з людьми. У приклад йому привели невтішну історію його колеги, мексиканського тенора Роландо Віллазона.

- Співак, який минулого року пережив скандальне розлучення з своєю дружиною, був настільки убитий цим, що майже на рік втратив голос! - прокоментував один з лікарів клініки. - Повторювати його долю Баскову не варто.

Клініку, куди звернувся співак, йому порекомендували друзі. Вона вважається однією з кращих в Європі. При ній знаходиться затишний готель, де Микола зняв апартаменти. Спокійна і розмірена обстановка дозволила співакові хоч на кілька днів забути про сімейні негаразди і повністю зайнятися здоров"ям.

Як розповіли журналістам в клініці, Микола всі сім днів чітко виконував рекомендації лікарів і відвідував необхідні процедури.

Вдень він обходив лікарські кабінети, а вечори проводив з мамою Оленою Миколаївною, яка прилетіла, щоб підтримати єдиного сина в скрутну хвилину.

Про те, що співак знаходиться на межі серйозного нервового зриву, говорить і той факт, що за останній місяць він схуд на сім кілограмів. Микола, який вчора відзначив свій 31-й день народження, хоч і неохоче, але приймає ліки, навіть виписавшись з клініки. Також він виконує й інші вказівки лікарів. Наприклад, він різко обмежив спілкування навіть по телефону, щоб не напружувати зв"язки. Зараз він підтримує зв"язок тільки з найближчими людьми, яких можна перелічити на пальцях.

Напередодні свого дня народження Басков прилетів до Барселони. Там він і відзначив свій день народження. Звичайно, не так пишно і весело, як він святкував 30-річний ювілей минулого року. Як з"ясували журналісти, ні дружина співака, ні його родичі не змогли привітати Миколи - мобільний телефон Баскова був недоступний для зв"язку.

Зараз ви читаєте новину «Скандал з розлученням довів Миколу Баскова до лікарні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі