середа, 03 жовтня 2007 12:23

Басков бачиться з сином під наглядом охорони (ФОТО)
6

 Микола і Світлана, які завжди вважалися ідеальною парою, тепер спілкуються тільки по телефону. А щоб побачити свого сина, співакові доводиться приїжджати туди, куди малюка виводять на прогулянку під наглядом няні і охоронця. Виключно з поваги до відомого артиста охорона закриває очі на ці секретні побачення тата і сина.

Приставити до дитини охоронця було ініціативою Світлани, яка побоюється несподіванок з боку прихильників колишнього чоловіка. "Люди бувають різні. Ясна річ, що Колю багато люблять, але ж є й ті, від кого невідомо чого можна чекати. Тому я вирішила, що поряд з нашим Броніком повинен знаходитися охоронець."

Тепер охоронець не залишає Броніслава навіть наодинці з батьком.

У свої рідкісні приїзди з гастролей Басков намагається приділити якомога більше часу синові. Днями, повернувшись з Іспанії співак вирішив побачити Броніслава - прямо з аеропорту Басков відправився у парк, де супроводжуючі в цей час гуляли з малюком.

Піднявши сина на руки, Микола міцно обійняв його. За час прогулянки співак встиг погодувати з сином птахів. Покатати на поні. Позбирати у відерко опале осіннє листя. Але прощання було дуже зворушливим – батько і син ніяк не могли розлучитися, а наприкінці Броніслав помахав тату ручкою і послав повітряний поцілунок. Півторарічний Бронік за час відсутності тата, звичайно, трохи від нього відвик, пише газета "Жизнь".

Зараз ви читаєте новину «Басков бачиться з сином під наглядом охорони (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі