понеділок, 27 жовтня 2008 08:10

Сирія повідомила про напад американського десанту

Вісім людей загинули в неділю в Сирії в результаті антитерористичної операції армії США, повідомляє AFP з посиланням на сірійське телебачення і агентство SANA. Операція була проведена в селі Машахдех поблизу міста Боукамаль, що знаходиться в семи кілометрах від кордону з Іраком.

Як повідомляє SANA, чотири американські вертольоти вторглися в сирійський повітряний простір близько 16:45 за місцевим часом. За даними джерела, з вертольотів висадився десант, який відкрив вогонь "по недобудованій цивільній будівлі", внаслідок чого загинули вісім мирних жителів, зокрема будівельники, які працювали на об"єкті, і дружина господаря будівлі. Після цього вертольоти покинули територію Сирії і повернулися до Іраку.

У командуванні військами США в Іраку заявили, що не мають в своєму розпорядженні підтвердження цієї інформації.

Нагадаємо, США звинувачують Сирію в пособництві тероризму і зокрема співпраці з організацією "Аль-Каїда", а також в розробці ядерної зброї, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сирія повідомила про напад американського десанту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі