пʼятниця, 23 серпня 2024 09:06

"Синьо-жовтий прапор єднає": Зеленський привітав українців зі святом

"Синьо-жовтий прапор єднає": Зеленський привітав українців зі святом
Президент Володимир Зеленський привітав українців із Днем державного прапора. Фото: vechirniy.kyiv.ua

Синьо-жовтий прапор єднає, він надихає, "синьо-жовтий – це Україна".

На цьому наголосив президент Володимир Зеленський. У День державного прапора він опублікував вітання у соцмережах.

"Коли бачимо синьо-жовтий прапор, думаємо не лише про знайомі пейзажі, але й про своїх людей, які люблять Україну", - йдеться в опублікованому президентом відеоролику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Символ перемоги: Сирський привітав українців з Днем державного прапора

Зазначається, що синьо-жовтий прапор над тимчасово окупованими територіями означає хоробрість тих, хто його здіймає. А за кордоном - боротьбу за цінності не лише однієї держави, а й усього вільного світу.

"Ми впізнаємо один одного за синьо-жовтими кольорами. І вони дають відчуття України, де б ми не були. Наш прапор нагадує, де наш справжній дім - усіх мільйонів українців і українок. Коли ми бачимо синьо-жовтий прапор, то знаємо - хтось повернувся до своїх коханих та рідних. Або розуміємо, що хтось вже не зможе цього зробити, бо віддав життя за нашу незалежність. Наші друзі, коли бачать український прапор, відчувають повагу та висловлюють підтримку. Вороги ж - усвідомлюють силу та нескореність України. Синьо-жовтий - це наша гідність та нескорена воля", - йдеться у ролику.

У Києві з нагоди Дня державного прапора розпочались урочистості. За участі президента урочисто підняли український стяг.

Російські окупанти можуть завдати ракетних ударів по Україні у День державного прапора та День Незалежності, 23-24 серпня, заявили у Нацполіції.

До забезпечення посилених заходів безпеки будуть залучені наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.

Зараз ви читаєте новину «"Синьо-жовтий прапор єднає": Зеленський привітав українців зі святом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі