четвер, 31 січня 2019 12:39

Синоптик розповів, коли у лютому прийдуть найсильніші морози

Автор: yandex
  Синоптик: лютий пройде в температурних "гойдалках" і з тріскучими морозами
Синоптик: лютий пройде в температурних "гойдалках" і з тріскучими морозами

Лютий пройде в температурних "гойдалках". Але початок місяця прогнозують відносно теплим.

У перші дні лютого найтепліше буде на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині, на Закарпатті та Прикарпатті. Там очікують до 10 градусів тепла. На решті території 5-7 градусів.

"Тепло буде коротко-тривалим. Вже 5 лютого піде різке пониження температури. Морози ставатимуть все міцнішими. Стовпчики термометра опустяться до 20-25 градусів. У північних областях подекуди навіть до 30 градусів морозу, - говорить Gazeta.ua народний синоптик Леонід Горбань.

Та вже 12 лютого знову різке потепління. 3-4 градуси морозу триватимуть кілька днів, каже синоптик.

"17 лютого знову суттєво похолодає. Вдень буде до 9 градусів морозу. Вночі — до 12. 23 лютого знову потепліє. Буде +2-+3 градуси. Останні два дні лютого — холодні, - зауважує Леонід Горбань. - Морозна погода перейде у березень. Перші десять днів триматиметься 11-14 градусів морозу у північних областях. В інших регіонах — 6-8 градусів. Весною запахне після 20 березня. Тільки в кінці місяця ночі стануть теплішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Америку накрили арктичні морози: місцями до -55°C

31 січня в Україні буде хмарно, місцями можливі опади.Синоптики попереджають, що хмарна погода триматиметься увесь день, а ближче до вечора очікується дощ із мокрим снігом.

За прогнозами синоптиків, 2019 рік може стати найспекотнішим в історії людства. Такі зміни в кліматі вчені пояснюють новим етапом глобального потепління.

Зараз ви читаєте новину «Синоптик розповів, коли у лютому прийдуть найсильніші морози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі