середа, 03 серпня 2011 16:47

Син шведського прем'єра влаштувався на роботу в McDonald's

Син шведського прем'єра влаштувався на роботу в McDonald's

Син прем'єр-міністра Швеції Фредріка Райнфельдта 18-річний Густав влаштувався на роботу в мережу закусочних McDonald's. Про це хлопець написав у своєму мікроблозі на Twitter.

"Влаштувався в McDonald's. Круто буде трохи попрацювати. Здається, це реально добре", - написав Густав Райнфельдт. Як скоро син прем'єр-міністра почне виконувати свої обов'язки, не уточнюється. Відомо, що Густав працюватиме в центрі Стокгольма. Він уже запросив читачів свого твіттера зайти в кафе й замовити в нього гамбургер.

У прес-службі ресторану швидкого харчування відмовились давати будь-які розгорнуті коментарі з приводу вступу на роботу сина шведського прем'єра. "Не має значення, хто він. Він -  наш співробітник і ми не станемо нічого говорити про нього. Це було б проявом неповаги до його приватного життя", - зазначила представниця прес-служби McDonald's в Швеції Фріда Берг в бесіді з виданням Nyheter24.

Члени сім'ї Фредріка Райнфельдта поки не стали робити ніяких заяв з приводу рішення Густава влаштуватись у мережу ресторанів швидкого харчування. Крім Густава в глави шведського уряду є ще двоє дітей - донька Ебба і син Ерік.

Як зазначає агентство ИТАР-ТАСС, "той факт, що син шведського прем'єра влаштувався на роботу в один з ресторанів "швидкої" мережі, є дійсно незвичайним". Як правило, на роботу в McDonald's влаштовуються студенти, які бажають мати постійний заробіток під час навчання.

Зараз ви читаєте новину «Син шведського прем'єра влаштувався на роботу в McDonald's». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі