середа, 09 квітня 2008 09:29

Сімка найневдаліших дівчат Джеймса Бонда (ФОТО)
7

Навіть контроль якості самого агента 007 іноді дає збої. Не всі чоловіки викинули б з ліжка когось з цих дівчат, але до звання пасії Бонда вони явно не дотягують. Представляємо вам народний вибір - прекрасна сімка найневдаліших і невідповідних Бонду красунь.

Луіс Чіліс (Lois Chiles) в ролі Холлі Гудхед в "Місячному гонщику" (1979).

Єдине, чим запам"яталася ця екс-модель - це своїми жахливими акторськими здібностями. Не дивлячись на це, вона непогано виглядала в космічному скафандрі.

Лінн-Холлі Джонсон (Lynn-holly Johnson) в ролі Бібі Даль у фільмі "Тільки для твоїх очей" (1981).

На цей раз режисер узяв на роль дівчини Бонда 14-ти літнє "шмаркате" дівча.

Бріт Екланд (Britt Ekland) в ролі Мері Гуднайт в "Людині із золотим пістолетом" (1974).

Немає сумнівів, що Бріт Екланд - красива і сексуальна жінка. Але образ що бурмотить собі щось під ніс Мері Гуднайт, який дістався актрисі, не лізе ні в які ворота. Звичайно, вона добре виглядає в бікіні, але при цьому розмовляє як безмозка дурепа. Її налякав навіть французький карлик. Останньою краплею був момент, коли Бонд викинув її з ліжка!

Мауд Адамс (Maud Adams) в ролі Восьминіжки в "Восьминіжці" (1983) і в ролі Андреа Андерс в "Людині із золотим пістолетом" (1974).

Карін Дор (Karin Dor) в ролі Хельги Брандт в "Живеш тільки двічі" (1967).

Деніс Річардс (Denise Richards) в ролі доктора Крістмас Джонс в "І всього світу мало" (1999).

Взяти Деніс Річардс на роль ядерного фізика, напевно, найгірша ідея, яка тільки може прийти в голову. Все, що вона робила, - це гуляла в брудному топі і сексуальних штанцях перед камерами.

Таня Робертс (Tanya Roberts) в ролі Стейсі Саттон в "Виді на вбивство" (1985).

Абсолютно логічно, що найневдаліша дівчина Бонда з"явилася в гіршому фільмі серії. Актриса з оригінальних Ангелів Чарлі провела велику частину фільму, кричучи дуже високим голосом. І при цьому глядач мав повірити, що вона дипломований геолог. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Сімка найневдаліших дівчат Джеймса Бонда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі