середа, 02 червня 2010 16:55

Серію квартирних концертів у Києві продовжать два українських рок-гурти

Серію квартирних концертів у Києві продовжать два українських рок-гурти

У середу, 2-го червня о 19-00 розпочнеться вже другий "Online Квартирник". Традиція трансляції домашніх концертів вже давно популярна в Європі та США. Тепер ці країни можуть прилучитися і до української актуальної музики.

На "OkeyTV" (okeytv.net) у музично-поетичній імпровізації зійдуться Павло Нечитайло й Андрій Недобора - лідери українських рок-гуртів "Пропала Грамота" і "Віранда".

Це перший виступ музикантів у прямому ефірі інтернет-телебачення. Під час екслюзивного концерту мережеві користувачі з усього світу матимуть можливість спілкування з виконавцями та їхніми гостями.

Проект "Online Квартирник" дебютував 25-го травня концертом івано-франківського гурту "Перкалаба". Тоді він закінчився приїздом "Беркуту" та незадоволенням сусідів.

Нагадаємо, в листопаді благодійний концерт "в стилі квартирника" провели колективи С.К.А.Й, Крихітка, Гуаш, Антитіла, DIGest, а також співачки Марія Бурмака та оксамити.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Серію квартирних концертів у Києві продовжать два українських рок-гурти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі