четвер, 18 вересня 2008 15:01

Сенатор штату Аляска влаштувала скандал в літаку

Сенатор штату Аляска Лесіл Макгуайр влаштувала скандал в літаку компанії Alaska Airlines, повідомляється на сайті MSNBC.

Співробітники авіакомпанії стверджують, що сенатор не захотіла прибрати свій комунікатор. Макгуайр продовжувала набирати текстове повідомлення, і пілотові довелося припинити рулювання літака. Як стверджують очевидці, сенатор ображала пілотів і співробітників авіакомпанії та поводилася грубо.

Пізніше вона вилила стакан води на бортпровідника, який відмовився подавати їй спиртне. Правда, сама Лесіл Макгуайр говорить, що вода пролилася випадково. За версією сенатора, вона писала повідомлення про затримку рейса людині, яка мала зустріти її в аеропорту, і вимкнула комунікатор, як тільки її про це попросили.

Повідомляється, що Макгуайр не будуть пред"явлені звинувачення. У 2006 році вона була обрана на третій термін в сенат штату Аляска, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сенатор штату Аляска влаштувала скандал в літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі