вівторок, 16 березня 2021 15:23

Ще одне місто посилює карантинні обмеження

Ще одне місто посилює карантинні обмеження
У Миколаєві посилили контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у громадському транспорті та закладах торгівлі. Фото: pixabay.com

У Миколаєві посилюють карантинні вимоги та збільшують кількість ліжок для хворих на коронавірус. Із 17 березня учнів позашкільних і загальноосвітніх закладів переводять на дистанційне навчання.

З 22 березня всі школярі підуть на канікули, які триватимуть до 3 квітня, повідомляє Миколаївська міськрада. Керівникам вищих навчальних закладів пропонують перенести початок навчання на 10:00, щоб зменшити транспортне навантаження в ранкову годину пік.

"16 березня під час позачергового засідання міської комісії з питань ТЕБ посилили карантинні заходи у зв'язку з ускладненням епідситуації. Ухвалили рішення щодо створення 95 додаткових ліжок для хворих на коронавірус у медзакладах міста", - ідеться в повідомленні.

Нові ліжка з'являться в лікарнях №3 та №5, а також у пологовому будинку №1.

У Миколаєві посилили контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у громадському транспорті та закладах торгівлі. Поставили завдання актуалізувати перелік працівників критичної інфраструктури для підготовки перепусток у громадському транспорті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС не може поділитися з Україною залишками Covid-вакцин

За останню добу в Україні виявили 9642 нових хворих на коронавірус. З них дітей - 474, медпрацівників - 313. Загалом від початку епідемії коронавірус підхопили 1 477 190 українців. Померли 28 697 пацієнтів. У Миколаївській області за останню добу виявили 416 випадків інфікування.

Зараз ви читаєте новину «Ще одне місто посилює карантинні обмеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі