понеділок, 01 грудня 2014 01:06

СБУ знає адресу, за якою у Підмосковʼї живе Азаров

СБУ знає адресу, за якою у Підмосковʼї живе Азаров
patriotizm.org

СБУ ідентифікувала адресу, за якою зараз у Підмосковʼї живе екс-премʼєр-міністр України Микола Азаров. Утім шанси на те, що Росія погодиться видати його Україні, мізерні.

Про це заявив радник голови СБУ Дмитро Тупчієнко у прямому ефірі аналітично-інформаційного тижневика "Погляд на тиждень".

За словами більшості головних фігурантів справ Майдану були некоректно зроблені повідомлення про підозру.

"Тож ці люди втекли, але ми приблизно знаємо, де вони перебувають на даний час, – повідомив Дмитро Тупчієнко. – Ми знаємо, де у Підмосковʼї живе Азаров – ідентифікували його адресу. Відомо, що полковник Петро Федчук прийняв російське громадянство. Достеменно знаємо, що за межами України перебуває і Сергій Арбузов. Тож повідомлення, що його начебто десь бачили в Україні, – фейк. Додам, що розшук цієї людини ніхто не скасовував".

Водночас Дмитро Тупчієнко висловив сумнів, що Росія видасть Україні підозрюваних у злочинах на Майдані. Відтак точної відповіді, коли ж нарешті почнуться судові процеси, не вдалося почути.

"Кримінальні процеси не відбуваються із сьогодні на завтра, мають дотримуватися всі процедурні моменти", – зазначив Тупчієнко.

Також він додав, що всі кримінальні справи проти посадовців 1-3 категорії – перші заступники міністрів, члени Уряду України – компетенція Генеральної прокуратури України. Працівники органів безпеки здійснюють лише оперативний супровід таких справ.

Зараз ви читаєте новину «СБУ знає адресу, за якою у Підмосковʼї живе Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі