понеділок, 17 червня 2024 18:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Саміт Групи Семи і Саміт миру: КБФ проведе спеціальну подію за участю послів G7

У середу, 19 червня, Київський Безпековий Форум проведе спеціальну подію, присвячену Самітам Групи Семи і Миру, за участю послів держав-членів G7 в Україні.

Як відомо, зустріч лідерів Групи Семи відбулася в Італії 13-15 червня, а Саміт Миру пройшов 15-16 червня в Швейцарії. У центрі уваги публічної дискусії КБФ будуть рішення, прийняті на обох міжнародних заходах, а також практичні кроки для зміцнення світової солідарності з Україною і подолання російської агресії, інформує пресслужба Київського Безпекового Форуму.

На запрошення Голови КБФ, Прем'єр-міністра України у 2014-16 роках Арсенія Яценюка учасниками розмови, зокрема, стануть Посол Великої Британії в Україні Мартін Гарріс, Посол Канади Наталка Цмоць, Посол Франції Гаель Весьєр, Посол Європейського Союзу Катаріна Матернова та інші дипломати і політики.

Модератор події - директор КБФ Данило Лубківський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навколо російських активів. Що відбувається за лаштунками підготовки саміту G-7

Київський Безпековий Форум, заснований фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну", – головна платформа нашої держави для обговорення проблем війни і миру, національної і світової безпеки.

Пряма трансляція розпочнеться 19 червня, о 19:00, на ресурсах КБФ і наших медіапартнерів:

Facebook КБФ
Сайті КБФ
YouTube Фонду "Відкрий Україну"
YouTube Арсенія Яценюка
Facebook Арсенія Яценюка

Інформаційні партнери КБФ: Еспресо, Цензор.НЕТ, ТВА, Гордон, Gazeta.ua, Інтерфакс-Україна, Медіацентр Україна, Главком, Український кризовий медіацентр, Ukraine World, "День", Armiya'UA.

 

80 держав та чотири організації підписали підсумкове комюніке Саміту миру, який відбувся у Швейцарії

Комюніке не підписали Саудівська Аравія, Таїланд, Індія, Мексика, ПАР, Бразилія та Об'єднані Арабські Емірати. Пізніше свої підписи відкликали Ірак та Йорданія.

Зараз ви читаєте новину «Саміт Групи Семи і Саміт миру: КБФ проведе спеціальну подію за участю послів G7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі