четвер, 12 липня 2007 14:46

Румунський ув"язнений подав до суду на Бога

Суд міста Тімішоара на заході Румунії відхилив судовий позов до Господа Бога з боку місцевого жителя Мірчи Павла, що відбуває 20-річний тюремний термін за вбивство.

Зневірившись чекати відповіді на власні молитви, арештант подав на Всевишнього до суду, пред"явивши Йому претензії в "шахрайстві, зловживанні довірою, корупції і використанні адміністративного ресурсу".

Позов Павла, як випливає з тексту документа, був висунутий проти "підсудного Бога, який живе на небесах, а в Румунії представлений Православною церквою".

Як повідомив подавець позову в своїй заяві, під час таїнства хрещення він "уклав з обвинуваченим договір", предметом якого було позбавлення його від бід.

"Проте контракт так і не був виконаний, не дивлячись на отримання від мене оплати в різній формі, а також численних звернень у вигляді молитов", - відзначив Павел в позові.

В результаті суд відхилив претензії ув"язненого на тій підставі, що "Бог не є об"єктом права і не має адреси проживання", повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Румунський ув"язнений подав до суду на Бога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі