вівторок, 05 лютого 2008 10:33

Рудий з "Іванушки Int." показав свою вагітну дружину (ФОТО)

Соліст групи "Іванушки Int." Андрій Григор"єв-Аполонов вперше вивів в світ свою дружину, яка знаходиться на сьомому місяці вагітності.

Не дивлячись на те, що Андрій і Маша ретельно приховували від всіх цікаве положення Марії і принципово не ходили ні на які світські заходи, від закритої вечірки, де виступала співачка Шакіра і група PussycatDolls, подружня пара ніяк не могла відмовитися.

- Знаєте, ми ретельно приховуємо, що скоро в нашій сім"ї очікується поповнення, - признався "Z" Андрій. - Не хотілося б афішувати цю радісну подію.

Але це абсолютно не перешкодило Рудому разом зі своєю дружиною приїхати на день народження одного з російських мільйонерів в найкрупніший нічний клуб Москви. Після того, як співак і його дружина вдосталь повеселилися під пісні колумбійської красуні, не змогли вони встояти і перед запальними хітами 80-х. Не дивлячись на те, що Маша вже через два місяці народить другу дитину, вони влаштували запальне шоу на танцполі, під час якого вагітна жінка відривалася за повною програмою і не приховувала своєї пристрасті до чоловіка, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Рудий з "Іванушки Int." показав свою вагітну дружину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі