вівторок, 08 червня 2021 10:50

Розсекретили правильні відповіді на ЗНО з фізики
4

7 червня учасники ЗНО складали тестування з фізики. Участь взяли понад 23 тис. осіб. Офіційні результати будуть відомі до 22 червня.

Двох осіб не допустили до пункту тестування. Максимальна кількість тестових балів, яку можна отримати з фізики, правильно виконавши всі завдання, – 64 бали. На офіційному сайті УЦОЯО вже опублікували правильні відповіді.

Сертифікаційна робота з фізики налічувала 38 завдань різних форм: 20 тестових завдань із вибором однієї правильної відповіді, чотири завдання на встановлення відповідності та 14 завдань відкритої форми з короткою відповіддю.

Правильні відповіді на ЗНО з фізики:

ЗНО в Україні триватиме до 15 червня. Усі тестування проходять у звичайному режимі, але в умовах карантину. Учасники перебувають у масках, в аудиторіях одночасно не більше 15 осіб. Під час тестування абітурієнтам заборонено мати будь-які засоби зв'язку, пристрої зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, а також друковані й рукописні матеріали, не передбачені процедурою тестування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗНО з хімії не склали понад 10% учасників

21 травня розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Першим тестування було з хімії. На нього зареєструвалися 12,7 тис. осіб, для яких створена 881 аудиторія в 62 пунктах тестування.

Для учасників, які з поважних причин не зможуть взяти участь в основній сесії ЗНО, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно впродовж п'яти днів після тестування з певного предмета подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Зараз ви читаєте новину «Розсекретили правильні відповіді на ЗНО з фізики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі