понеділок, 16 травня 2016 16:01

Росіяни не хочуть відпочивати в Криму, попит на авіаквитки значно впав

Росіяни не хочуть відпочивати в Криму, попит на авіаквитки значно впав
glavnoe.ua

Попит на авіаквитки до анексованого Сімферополя за даними компанії "Связной-Тревел" впав на 25% у порівнянні з минулим роком. На цей напрямок знизилася і кількість бронювань – не більше 35%.

Падіння популярності перельотів до Сімферополя помітили і в інших агентствах. За даними Biletix, продаж авіаквитків за цим напрямком на літо скоротився на 7,5%. В DaTravel.com помітили падіння попиту на Сімферополь на 2%, пише "Комерсант"

Комерційний директор компанії "Связной-Тревел" Андрєй Осінцев пояснив спад тим, що росіяни незадоволені інфраструктурою курорту.

"Інфраструктура півострова поки не дає такого ж якості сервісу, як звичні для росіян Туреччина і Єгипет. Багато мандрівників, побувавши в Криму, вирішили, що поки не готові вибирати його для регулярного відпочинку", - додав Осинцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчанам заборонили здавати житло відпочивальникам

Цього року виріс попит на відпочинок в Краснодарському краї: Сочі, Анапа, Геленджик. Незважаючи на те, що в Криму на 10% дешевше.

За оцінкою туроператорів, цього літа вартість проживання в готелях Криму зросте на 15-30%.

Як повідомляли раніше, заманити росіян до Криму не допомагає навіть суттєве зниження цін на путівки.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни не хочуть відпочивати в Криму, попит на авіаквитки значно впав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі