середа, 27 квітня 2022 16:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські військові відмовляються повертатися на війну в Україну - перехоплена розмова

Російські військові відмовляються повертатися на війну в Україну - перехоплена розмова
За словами окупанта, після доукомплектації в РФ повертатися на війну в Україну відмовилася ціла військова частина.Фото: скрін з відео

Все більше російських військових починають бунтувати й відмовляються йти на війну в Україну.

Особливо це стосується тих окупантів, яких відправили на перегрупування після того, як їхні підрозділи зазнали нищівної поразки від Збройних сил України, йдеться в нових телефонних розмовах загарбників, перехоплених Службою безпеки України.

"Нас 22 вивели й наша частина не захотіла повертатися назад, зрозумів? Типу відмовники, зрозумів?" - розповідає один окупант другому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти катують українських військовополонених - перехоплена розмова

За його словами, після доукомплектації в Російській Федерації повертатися на війну в Україну відмовилася ціла військова частина.

Тож єдине бажання його товариша, який стоїть під Ізюмом, - дочекатися повернення до місця дислокації і залишитися там.

"У нас (у полку. - Gazeta.ua) було 60 танків, залишилося 10, роз*бали нас... Половина - в полоні, половина 200-ті і 300-ті. Коли виводитимуть - теж не зрозумієш... Говорили 24 числа - ніх*я, вже сказали 26-го - така ж х*йня, і остання дата, найімовірніше, - це 6 травня", - розповідає він.

Російські окупанти бояться наступати, оскільки остерігаються українських військових. Тому вони відправляють мобілізованих жителів Л/ДНР як живий щит.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові відмовляються повертатися на війну в Україну - перехоплена розмова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі