вівторок, 26 квітня 2022 13:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти катують українських військовополонених - перехоплена розмова

Окупанти катують українських військовополонених - перехоплена розмова
Росіяни знущаються над українськими військовополоненими. Фото: Censor.net

Російські окупанти продовжують знущатися над українськими військовими, яких захопили в полон.

Про це вони розповідають під час телефонних розмов, які перехоплюють співробітники Служби безпеки України. Відповідний запис з'явився у Telegram-каналі відомства.

Відомо, що загарбник, який перебуває в Україні, спілкувався зі співробітницею російських спецслужб, яка є його знайомою.

"Двох упіймали. Починаємо колоти - ні хр*на. Відвели одного до лісу, другого допитуємо. Стрільнули, ну типу вбили, зобразили. Той х*й що сказав! Гаразд… Поклали під колесо ногу, проїхали - х*й що сказав", - здивувався терорист незламності українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські оккупанти хваляться, що навчилися "грамотно мародерити" в Україні - перехоплена розмова

У свою чергу жінка розповіла, що катування є "військовим прийомом". За її словами, під час них чоловікам ламають кінцівки.

"Дядько твій до нас періодично приїжджає на перший прийом. Каже: "Не шкодувати! Вони йшли вбивати". Хлопці їдуть на лікарняні після прийому з поламаними ногами, руками… Ну, весело, там весело", - зізналася вона.

Російські окупанти цинічно розстрілюють школярів і літніх людей. Артилерійські обстріли по дітях із портфелями вони називають проявом "мужності". Відповідну розмову командира загарбницького розвідбатальйону й корегувальника вогню з півдня України перехопили українські військові.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти катують українських військовополонених - перехоплена розмова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі