пʼятниця, 08 лютого 2008 17:38

Росіянка померла від секс-іграшки

У Саратовській області трагедією закінчилося рішення сімейної пари урізноманітити своє сексуальне життя.

56-річний житель села Калінінськоє Марксівського району, отримавши зарплату, поїхав в місто і там в аптеці придбав фаллоімітатор. У ту ж ніч чоловік провів випробування іграшки для інтимних утіх зі своєю 23-річною цивільною дружиною. Вже на наступний ранок після бурхливої ночі жінка відчула себе погано.

Лікарі "швидкої" констатували, що жінці потрібна термінова госпіталізація. Після декілька годин постраждала була доставлена в міську лікарню міста Енгельс, де їй поставили діагноз "розрив прямої кишки". Дві доби лікарі боролися за життя пацієнтки, але врятувати її не вдалося.

"Перед смертю вона просила ні в чому не винити свого співмешканця", - розповів "Комсомольській правді" слідчий Слідчого відділу міста Енгельс при Генпрокуратурі РФ Костянтин Леонтьєв.

Як стало відомо, чоловік нещасної жінки за ті два дні, що дружина пролежала в лікарні, помер від серцевого нападу, повідомляє factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Росіянка померла від секс-іграшки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі