неділя, 07 липня 2024 07:47

Росія вивезла нову партію краденого українського зерна із порту в Маріуполі

Росія вивезла нову партію краденого українського зерна із порту в Маріуполі
Російські окупанти продовжують красти українське зерно. Фото: sprotyv.mod.gov.ua

Російські загарбники вивезли чергову партію зерна із тимчасово окупованих українських територій.

Зокрема, ворог вивіз понад 80 тисяч тонн українського зерна із Донецької області. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Це вже нова партія цьогорічного врожаю зернових. Від початку року окупанти організували понад 15 таких "рейсів" із українським збіжжям із порту Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вербує на війну підлітків

"Крадіжки хліба з тимчасово окупованих територій України відбувається під керівництвом російських військових чиновників та місцевих колаборантів, які пішли на співпрацю із ворогом. Нещодавно активісти "Кібер Спротиву" отримали доступ до пошти Захарія Джіоєва, заступника керівника федерального агентства морського та річкового транспорту, яке займається вивозом вкраденого українського зерна", - йдеться у повідолменні.

У ЦНС закликають надавати інформацію про таких злочинців, щоб притягнути їх до відповідальності за свої дії.

Російські загарбники розпочали нову хвилю конфіскації цивільних авто на потреби так званої "СВО" на тимчасово окупованій території Луганщини.

Йдеться вже про легкові автомобілі, повідомляє Центр національного спротиву. Приводом для конфіскації може бути найдрібніше порушення правил дорожнього руху.

Зараз ви читаєте новину «Росія вивезла нову партію краденого українського зерна із порту в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі