вівторок, 19 серпня 2008 13:08

Росія відведе передові частини з Грузії в останню чергу

Як повідомив у вівторок, 19 серпня, помічник головкому Сухопутних військ РФ полковник Ігор Конашенков, план відведення військ розроблений, і військове керівництво приступило до його здійснення.

За словами представника Генштабу, насамперед відводяться тилові підрозділи, а також частини другого і третього ешелону військ. "Передові підрозділи відводитимуться на завершальному етапі", - уточнив Конашенков.

Міноборони РФ також підтвердило інформацію про обмін полоненими. Зокрема п"ятнадцять грузинських військовослужбовців було передано на заміну п"ятьох російських полонених, зокрема двох льотчиків збитих раніше літаків. Як повідомлялося, обмін відбувся в селі Ігоєті, за 45 кілометрів на захід від Тбілісі.

Нагадаємо, відповідно до плану врегулювання грузино-осетинського конфлікту Росія почала виведення своїх військ з території Грузії. Проте як уточнює Генштаб РФ, Міністерство оборони Росії здійснює не вивід, а відведення військ із зони грузино-осетинского конфлікту, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Росія відведе передові частини з Грузії в останню чергу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі