пʼятниця, 05 вересня 2008 12:37

Росія: США підштовхують Грузію до нової агресії

Росія: США підштовхують Грузію до нової агресії

Обіцяне США швидке членство Грузії в НАТО і американська допомога, що зіставляється з грузинським військовим бюджетом, лише укріплюють небезпечні амбіції грузинського керівництва, заявив МЗС РФ.

"Такого роду висловлювання і, перш за все, нові обіцянки Тбілісі щодо швидкого членства в НАТО лише укріплюють у режима пана Саакашвілі небезпечне відчуття безкарності та заохочують його агресивні амбіції", - сказав журналістам в Москві в п"ятницю офіційний представник МЗС РФ Андрій Нестеренко.

"Пан Чейні розповів і про новий американський пакет сприяння Грузії, до речі, його розмір практично в точності відповідає оборонному бюджету Тбілісі", - сказав Андрій Нестеренко.

"Ми звернули увагу на вчорашню заяву віце-президента США пана Чейні, зроблену під час короткого відвідування столиці Грузії. Чесно кажучи, напередодні були деякі очікування на прояв відповідальної лінії, на заборону нинішнього політичного керівництва Грузії. Проте замість цього в черговий раз прозвучала бравурна риторика про всесторонню підтримку Вашингтоном "мужньої молодої демократії", - сказав Андрій Нестеренко, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Росія: США підштовхують Грузію до нової агресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі