четвер, 18 вересня 2008 12:38

Росія пропонує Африці зброю за каву та алмази

"Рособоронекспорт" готовий запропонувати потенційним замовникам з країн африканського континенту альтернативні схеми взаєморозрахунків за постачання продукції військового призначення, повідомив гендиректор держпідприємства Анатолій Ісайкін.

"Рособоронекспорт" готовий застосовувати альтернативні та гнучкі схеми взаєморозрахунків. Зокрема, створення спільних підприємств, розробку надр", - сказав Ісайкін. - "Такі пропозиції з російської сторони дають додаткові можливості африканським країнам отримувати новітнє російське озброєння".

Представник прес-служби "Рособоронекспорта" пояснив, що підприємство готове отримувати оплату за озброєння зустрічними постачаннями товарів традиційного африканського експорту, серед яких алмази, деревина, бавовна, пальмове масло та кава.

"Не виключається отримання та реалізація квот на розробку мінеральних ресурсів й морепродуктів, а також створення спільних підприємств в сферах рибальства, гірничо-добувній, нафтовій промисловості та розмінування територій", - сказав представник прес-служби, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Росія пропонує Африці зброю за каву та алмази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі