вівторок, 16 червня 2020 23:12

Російській телеведучій дозволили в'їзд до України

Російській телеведучій дозволили в'їзд до України
Катерину Варнаву виключили з "чорного списку" СБУ.

Міністерство культури України виключило з "чорного списку" російську телеведучу та актрису Катерину Варнаву, яка відвідувала анексований Крим.

У наказі очільника відомства йдеться, що Варнаву виключено зі списку осіб, які створюють загрозу для національної безпеки України.

У лютому Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження у справі за позовом телеканалу "Новий канал" до Служби безпеки та Міністерства культури, молоді та спорту із вимогою скасувати наказ міністерства про доповнення Варнавою переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торік в Україні заборонили фільм за участю Зеленського

Катерина Варнава — російська телеведуча, кіноактриса, учасниця і хореографиня шоу "Comedy Woman". Раніше — учасниця команд КВН "Збірна малих народів" і "Свої секрети".

У травні 2017року СБУ заборонила Варнаві в'їзд в Україну на 5 років. СБУ посилалася на те, що її дії суперечать інтересам гарантування безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «Російській телеведучій дозволили в'їзд до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі