субота, 12 жовтня 2024 17:43

Олена Кравець розповіла про спілкування з Зеленським під час війни

Олена Кравець розповіла про спілкування з Зеленським під час війни
Олена Кравець розповіла про спілкування з Володимиром Зеленським під час війни. Фото: showbiz.24tv.ua

Відома українська акторка, ведуча, гумористка Олена Кравець розповіла про спілкування з президентом Володимиром Зеленським та першою леді Оленою Зеленською під час війни.

Вона зізналася, що сумує за часами коли була учасницею Студії "Квартал 95", про це Кравець розповіла своїм підписникам в Instagram.

Зірка поспілкувалася у соцмережі зі своїми підписниками та відповіла на їх питання. Шанувальники поцікавилися в акторки, чи підтримує вона зв'язок зі своїми кумами Зеленськими, з якими дружила до повномасштабного вторгнення.

Олена зазначила, що вони спілкуються з лідером країни та першою леді, але це буває вкрай рідко. Переважно вони листуються та вітають один одного зі святами. Ведуча каже, що не хоче відволікати друзів від державних справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кума Зеленського опублікувала рідкісні фото з дітьми й оголосила про створення нового проєкту з ними

"Так, спілкуюся, але подумки. Іноді дуже і дуже рідко надсилаю привітання з днем народження їх і дітей, і надсилаю, можливо, якісь меми дуже смішні. Але це дуже рідко. Бережу їхній мозок і час", - сказала Кравець.

Гумористка також додала, що сумує за часами, коли була учасницею Студії "Квартал 95". У неї залишилися лише теплі спогади про співпрацю з гумористами і вона називає цей період яскравою сторінкою її життя.

"Ну, звичайно, сумую, це дуже яскрава частина мого життя. Така, знаєте, писалася книжка з малюнками дуже яскрава, весела, про друзів, мандри, творчість і щастя. Сумую. Але часи "Кварталу 95" не закінчилися. Просто я сумую за тими часами, коли вони були такі дуже і дуже світлі", - підсумувала вона.

Цього тижня користувачі соціальних мереж відреагували мемами на рекламну кампанію білизни з колишньою акторкою "Студії Квартал 95" Оленою Кравець.

У київському метро з'явилися банери з рекламою бренду brabrabra. На банері Кравець говорить від імені військової: "Були моменти, коли білизна не тримала й при виконанні своїх обов'язків просто випадали груди".

"Чому за військову говорить Олена Кравець? Що це за нонсенс?" - прокоментувала авторка проєкту "Рагу.лі" Тетяна Микитенко.

Зараз ви читаєте новину «Олена Кравець розповіла про спілкування з Зеленським під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі