субота, 26 березня 2022 17:22

Російські фейки пояснюють потужність українського кіберзахисту роботою "західних" спеціалістів

Російські фейки пояснюють потужність українського кіберзахисту роботою "західних" спеціалістів
Держспецзв'язку з колективами найкращих українських компаній з кібербезпеки та провідними світовими виробниками рішень запровадила ешелонований кіберзахист для держави та бізнесу Фото: 5 канал

Російські кіберсили зіткнулися з потужними професійними системами безпеки. Вони не можуть досягти поставлених цілей.

Пояснює невдачі російська пропаганда тезами про "спеціалістів США та НАТО, які ведуть війну в кіберпросторі", пише Держспецзв'язку.

Насправді системи безпеки є міцними завдяки професіоналізму українських ІТ-спільнот і державних спеціалістів.

"Наша співпраця з міжнародними партнерами – це двостороння дорога. Ми надаємо міжнародній кіберспільноті найновіші дані та інформацію про російські операції, і ми справді слугуємо передовою, яка захищає Європу та НАТО від російських хакерів, як це роблять Збройні сили України на землі", – підкреслив під час брифінгу 23 березня заступник Голови Держспецзв'язку Віктор Жора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль вдарив фейками по Польщі

Держспецзв'язку з колективами найкращих українських компаній з кібербезпеки та провідними світовими виробниками рішень запровадила ешелонований кіберзахист для держави та бізнесу. Будь-яка компанія в Україні може звернутись до CERT-UA і отримати адресну допомогу у захисті від DDоS-атак, моніторингу безпеки, міграції в хмарні середовища, розгортанні сучасних систем захисту від кіберзагроз ваших робочих станцій і серверів.

Командування Генштабу збройних сил Росії змінило риторику щодо цілей повномасштабного вторгнення на територію України. Зокрема, начальник Генштабу ЗС РФ Сергій Рудський просуває наратив, що основна мета "спецоперації" в Україні - повне визволення Донбасу, повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО. Про "денацифікацію" та "демілітаризацію" нашої країни Рудський останні кілька днів не згадує.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «Російські фейки пояснюють потужність українського кіберзахисту роботою "західних" спеціалістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі