середа, 07 березня 2007 14:37

Російська вчителька відкрила в школі секс-шоп (ФОТО)

В російському місті Шарипово (Красноярський край) вчителька математики зі 12-річним стажем Алеся Попова відкрила в школі секс-шоп. Це шокувало чимало місцевих жителів, які не очікували такої діяльності від педагога

Власниця нового магазину говорить, що поки поєднуватиме обидва види роботи.

- У моєму рідному Шарипово це перший магазин такої спрямованості. Коли ми відкривали його, то намагалися привернути покупців. Провели навіть невеликий розіграш лотереї, - сказала вона.

Продажем інтим-товарів Попова вирішал займатися півроку тому. Вона розвелася зі своїм чоловіком, на вихованні залишилися двоє синів. За словами жінки, саме розлучення і стало причиною того, що вона почала думати про подібне підприємство.

- У нас багато чоловіків, які працюють вахтовим методом. Робота в наших краях дуже важка, шкідлива для здоров"я. Тому і дуже висока смертність серед чоловіків. Багато і до 50 років не доживають, не то що до пенсії. Тому величезна кількість жінок після сорока залишається наодинці. Адже це так жахливо - бути самотньою, коли і ти нікого не любиш, і тебе ніхто не любить. Про секс і говорити не доводиться, - розповіла власниця секс-шопа.

Міська влада пригрозила звільнити вчительку.

- Я поки не знаю, хто ця вчителька, але мені здається, що такого просто не може бути! Інакше, думаю, нам довелося б з нею розлучитися. З іншого боку, звичайно, я розумію, що законних методів звільнити педагога тільки за те, що він займається секс-бізнесом, немає, - прокоментувала ситуацію начальник управління утворення міста Шарипово Любов Фалько.

Алеся Попова не має наміру кидати роботу в школі. За її словами, таке відбудеться тільки тоді, коли вона стане отримувати стабільний прибуток від нового підприємства, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Російська вчителька відкрила в школі секс-шоп (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі