середа, 31 березня 2010 13:37

Російська міліція ідентифікувала нещодавнього смертника

Російська міліція ідентифікувала нещодавнього смертника

Правоохоронні органи встановили особу одного з терористів-смертників, які 31 березня здійснили два вибухи в дагестанському місті Кізляр.

Про розкриття особистості злочинця повідомили голові республіки Дагестан Магомедсаламу Магомедову. За даними агентства "Інтерфакс", терористом, який влаштував другий вибух, виявився місцевий житель Дауд Джабраїлов.

Поки що не повідомляється, чи був цей теракт якось пов"язаний з вибухами в Москві.

Вранці 31 березня співробітники кізлярскої міліції зупинили для перевірки автомобіль "Ніва", що їхав по вулиці Московській. Машина вибухнула. Коли на місце теракту прибули співробітники правоохоронних органів, до них підійшов Джабраїлов у міліцейській формі. Він привів у дію вибуховий пристрій, що знаходився при ньому.

Всього в результаті двох вибухів загинули 12 осіб, більшість з них - співробітники правоохоронних органів. Поранено було, за останніми даними, 27 осіб. Вибуховою хвилею вибило вікна в декількох будівлях, у тому числі у відділенні міліції, гімназії та будівлі районного суду.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Російська міліція ідентифікувала нещодавнього смертника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі