понеділок, 29 червня 2009 15:42

Рідні Майкла Джексона зважились на повторний розтин

Рідні Майкла Джексона зважились на повторний розтин
Сім"я Майкла Джексона, який раптово помер, найняла приватного патологоанатома, який зробив повторний розтин тіла для з"ясування причини смерті знаменитого співака, пише газета Los Angeles Times з посиланням на джерело в сім"ї Джексона.

Повторний розтин тіла Джексона був завершений наступного дня після першої аутопсії в поліції, за підсумками якої не було виявлено ознак насильницької смерті Джексона. Тоді слідчі повідомили про необхідність додаткових токсикологічних тестів для виявлення, чому у 50-річного співака сталась зупинка серця. Проте родичі заявили, що мають багато питань і зважилися на повторний розтин.

Однією з переваг повторного розтину є те, що у родичів з"явиться шанс дізнатися що-небудь раніше офіційних даних, оскільки приватний патологоанатом отримає лабораторні результати через один-два тижні, вважає глава судово-медичних патологоанатомів поліції Нью-Йорка Макл Баден. У офісі ж коронера (слідчий, який веде справи про підозрілу смерть) відзначають, що результати офіційних токсикологічних тестів можуть зайняти від чотирьох до шести тижнів.

Джексон помер 25 червня 2009 року у віці 50 років. Він був доставлений в лікарню в глибокій комі. Заява слідчих про необхідність додаткових токсикологічних тестів у поєднанні з незвичайною поведінкою лікаря музиканта - Конрада Мюррея, який з"явився у полі зору поліції та ЗМІ тільки через день після смерті співака, породило припущення про лікарську помилку, що стала причиною смерті поп-ідола.

Американські ЗМІ припускають, що Джексон міг померти від серцевого нападу. Раніше співак наполіг, щоб промоутер найняв йому персонального кардіолога. Преса також не виключає, що смерть співака наступила в результаті вживання сильних болезаспокійливих, виписаних лікарем.

Джексон - один з найуспішніших співаків в музичній історії, за що і отримав титул "короля поп-музики".

Цього літа Джексон планував дати серію концертів в Лондоні, ознаменувавши тим самим своє повернення до активної музичної діяльності, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Рідні Майкла Джексона зважились на повторний розтин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі