середа, 03 червня 2009 17:31

Рибак не знав про свій концерт в Києві (ФОТО)

 
17 червня в Києві мав відбутися сольник Анастасії Приходько. На ньому, як свідчили афіші, виступив би і переможець Євробачення-2009 Олександр Рибак. Але, як виявилось, сам Рибак поняття не має про те, що на нього очікують в столиці України в середині червня.

Компанія "Universal Music", що ексклюзивно володіє всіма правами на діяльність Олександра Рибака на території країн СНД (виключаючи Молдову та Грузію), розповсюдила наступну заяву:

"Доводимо до уваги, що анонси виступу переможця конкурсу "Євробачення 2009" 17 червня цього року в Києві не відповідають дійсності. Гастрольний графік Олександра Рибака передбачає тур Норвегією протягом червня, виступи на музичних фестивалях в країнах Скандинавії та Німеччини. Менеджерська компанія "Bpop Mentometer" не підтверджувала і не давала згоди "Universal Music" на організацію виступу Олександра Рибака на сцені Палацу "Україна" 17 червня 2009 року. У свою чергу, компанія "Universal Music" негайно повідомляла про неможливість виступи в Києві у вказану дату всім особам, які зверталися. Зараз розробляється гастрольний тур Олександра Рибака по Росії та Україні, про терміни якого буде повідомлено додатково".

Найцікавіше, що після розповсюдження цієї заяви - концерт Приходько і зовсім відмінили. Оперативно зняли всі афіші по Києву, прибрали анонси в Інтернеті. E-motion спробував дізнатися позицію організаторів, але їхні контакти, як виявилось, знайти складніше, ніж номери зірок шоу-бізнесу. Тоді ми подзвонили наближеній до Приходько Олені Мозговій.

- Я нічого не коментуватиму, - сказала, як відрізала Мозгова. - Так, концерт відмінили. Але про причини говорити не буду!

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Рибак не знав про свій концерт в Києві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі