четвер, 28 травня 2009 17:21

Рибак розділить сцену з Біланом

Рибак розділить сцену з Біланом
Зовсім скоро глядач зможе оцінити результат спільної творчості Олександра Рибака і Діми Білана.

Трапиться це на церемонії вручення премій "Муз-ТВ", яка пройде 5 червня.

У тусовці також говорять, що в даний час Олександр і Діма знаходяться в процесі обговорення спільної пісні, яку їм належить виконати. Рибак, звичайно ж, хоче, щоб це була "Fairytale", а Білан, зрозуміло, горою за свою "Believe". І що Олександр настільки перейнявся ідеєю дуету, що не тільки не проти пісні Діми, він навіть сам загорівся ідеєю підіграти йому в "Believe" на скрипці замість Едвіна Мартона.

Працівники прес-служби каналу коментувати цю інформацію відмовляються. Можливо, вони просто вважають передчасними розповідати про всі сюрпризи, які будуть на церемонії.

Нагадаємо, що 5 червня на церемонії вручення премій "Муз-ТВ" виступлять іноземні артисти Кеті Перрі, Sum 41, Денні та Іза Феррер. А також популярні російські виконавці "Банд"Эрос", МакSим, Т9, Ані Лорак, Валерій Меладзе, Сергій Лазарев, Тіматі, "А Студіо", "Отпетые мошенники", "Біс", "ВІА Гра", "Серебро", Баста, Centr, "Бумбокс", "Звери" тощо.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Рибак розділить сцену з Біланом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі